This is a free Purot.net wiki
  • View:

Tapahtuman teemat

Ehdota teemaa tässä!

Tällä sivulla voi ehdottaa tapahtuman teemoja. Lisää oma teemasi uutena teksti-elementtinä (vasemmalta) tai kirjoita se keskusteluun, jos sinulla ei ole muokkausoikeuksia. Teemaa on hyvä myös hiukan avata + kehitellä muiden ehdottamia teemoja.

---

Teemojen ohella tapahtumalle kantava punainen lanka? Elämyksellisyys, oppiminen, Harton "ihmiseltä ihmiselle", voimaantuminen (sisäinen yrittäjyys), tykkääminen? (Jälkimmäisen kappaleen kirjoitti Oskari U.) (ja linkin slogan-ideointiin rakensi @jal53)

(Pien-)yrittäjyys

Kas kummaa, että Friendtrepreneurs-Ystäväyrittäjät:stä kukaan ei ole vielä tähän editoinut mitään.

 

Olemme perustaneet Hämeenlinnaan pyöräkaupan - Linnan Pyöräverstas @LinnaBikeShop, ja alusta alkaen käyttäneet sosiaalista mediaa monin tavoin. Olisi kiva vaihtaa kokemuksia muiden yrittäjien kanssa - @MinLii

Sosiaalinen Media B2B yhteydessä

 

Twitterissä nousi esille myös tämä teema ...

 Terhi Aho  Peukku sille. RT @: Mitenkäs  firmojen näkökulma? 

Olen myös kovin kiinnostunut aiheesta -. Olen Aallossa tutkijana ja meillä on juuri käynnistymässä INSCO projekti  (Innovation in Sourcing Competencies @INSCOproject jossa tutkitaan myös sosiaalisen media luomia uusia mahdollisuuksia. @MinLii

 

Oppiminen + akateeminen näkökulma

 

 

Myös tämä teema kiinnostaa - olen jo muutaman vuoden pitänyt workshoppeja / luentoja / esityksiä liittyen sosiaaliseen mediaan - ja kokemusten vaihto kiinnostaisi. Ja aikaisemmin opettanut paljon Suomessa ja maailmalla. Oppiminen on ollut aina lähellä sydäntä.  -@ MinLii 

Some-toimintakulttuuri / maailmanparantaminen

Kopioinpa yhden idean tuolta "Ideoita"-haarasta tänne:
- @jal53: joku/joitain isompi tai iäisyysongelma SomeTime2011-crowdsource-käsittelyyn ennen/aikana/jälkeen. Ennen esim. täällä, paikan päällä joku kiihdytetty brainstorming ja sitten vielä jalostusta jälkikäteen.
ja  enempi esimerkkinä Qaiku-kanava #puhekallio - porukan kanssa ollut puhetta, että ideaa voisi jotenkin jatkaa/jalostaa ehkä SomeTime2011:eenkin.

Tämä teemaa liittyy Etelä-Afrikan kontakteihini  RLabsin ja Merakan kanssa.  RLabsin väki tekee upeaa työtä paikallisen yhteisön kehittämiseksi, HIV, huumeista vierotus neuvontaa, sosiaalisen median koulutuksia paikalliselle yhteisölle.  He ovat kiinnostuneet järjestämään rinnakkais session ja muuta Cape Townissa  SoMeTime rinnalla. Enenmmän täsät löytyy SoMeTime2011 in English sivulta.  @MinLii

Kulttuuri&taide

 

Minua on ilahduttanut Hämeenlinnassa  www.virtuaalipolku.fi  jossa kulttuurilaitokset ovat ottaneet käyttöön sosiaalisen median muotoja tuodakseen taidetta lähemmäskuntaisia - tästä olisi hauska saada demo / esitys SoMeTime2011.  @MinLii 

Kansainvälisyys in English

@jal53(-: "SomeTime there will be a Glocal Village"

 

@MinLii About this theme there are ideas in  SoMeTime2011 in English page, so that internaltional could participate as well

SoMeBody Help!

@personaleu :n esittämän mukaan Sosiaalisen Mediann keskeinen globali funktio on olla Sosiaalisen median helpdesk.

 

Tähän liittyen minä ehdotin että perustettaisiin Sometime2011:seen ihan fyysinen SoMe Help Desk, mihin ihmiset voisvat tuoda (Kaikkiaa?) ongelmiaan ratkottavaksi? Konsultaatio!

 

Juttu muisuttaisi siis performanssia että ihmisillä on vuoronumero tms. ja konsulteilla on "vastaanotto" Ensin kysytään mikä on ongelmasi ja sitten ratkaisu joukkoistetaan asiantuntijoiden "päästä" ja verkostojen kautta, tähän yhtyeyteen voisi ehkä ottaa xTunen promoamisen, sillä se on paikallinen vastineemme joka mahdollistaa kaikelaisten ongelmien, ideoiden ja projektien ja joukkoistamisen. 

Mallia voisi ottaa: http://www.kokemuksellisenkaupunginkonsultti.fi/

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@ MinLii Haluaisitko täsmentää ajatuksiasi koskien sosiaalista mediaa b2b-yhteydessä + oppiminen (akateeminen näkökulma)? Olisin kiinnostunut mainitsemaan näistä lisää "oikeilla" sivuilla. :)
SusannaHei SusannaHei   (12.05.2011 10:26)
 

Kudos! What a neat way of thninikg about it.
anonymous   (02.05.2011 00:54)
 

Minä toivoisin somesta sisäisen viestinnän foorumista aihetta. Miten tällaiselle foorumille saadaa ihmisiä mukaan. Miten innostaa sinne osallistumaan.
anonymous   (04.03.2011 08:26)
 

lisäsin nyt kuitenkin tänne B2B teeman @terhiahon ja @hrryn aloitteesta Twitterissä ...
minlii   (25.02.2011 17:50)
 

En kehittäisi lisää teemoja vaan jalostaisin niitä. Jotta voisimme hyvissä ajoin ennen H-hetkeä "törmäyttää" samamielisiä ja löytää win-win hengessä lisäarvoa. Alkaisin siis luoda sisältöotsikoita ja ehdotuksia nykyteemojen alle.
ajatusvesa   (24.02.2011 18:11)
 

Voisi ehkä kansainvälisyydestä vielä tehdä teeman! Siitä oli paljon pöhinää miitissä!
anonymous   (21.02.2011 17:39)